حضرت فاطمه زهرا(س) : هر كس عبادات و كارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و بركات خود را براى او تقدیر مى نماید.

همیاری وصف ناشدنی خیرین قوچانی با بنیاد حامیان علم و فناوری

در ادامه همیاری های وصف ناشدنی خیرین نیک اندیش قوچانی با بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه طی هفته گذشته شاهد کمک های بسیار چشمگیری در بخش عمرانی و دانشجویی بودیم.در مراسم رونمایی از تابلوی یادبود خیّر گرانقدر جناب آقای مهندس حاج علی سراجیان که با حضور تعداد کثیری از خیرین و مسئولین شهرستان و اعضای هیئت مدیره بنیاد برگزار شد جناب آقای سراجیان که تاکنون کمک های قابل توجه ای برای پروژه عمرانی خیر ساز داشته اند در همین مراسم اعلام آمادگی کردند مبلغ یک میلیارد ریال دیگر جهت تجهیز ساختمان آزمایشگاه های تخصصی اهدا خواهند کرد. ایشان این مبلغ را طی هفته جاری در تاریخ ۲۵ دی ماه و همچنین مبلغ یکصد و پنجاه میلیون ریال جهت حمایت از دانشجویان نیازمند به حساب کمک های مردمی بنیاد واریز کردند. و جناب آقای مهندس سید ابراهیم جلالی از دیگر خیرین حاضر در مراسم یاد شده مبلغ یکصد و پنجاه میلیون ریال طی یک فقره چک به بنیاد حایمان علم و فناوری اهدا کردند. با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای این عزیزان.

اجرکم عند الله

دیدگاهتان را ثبت کنید