حضرت فاطمه زهرا(س) : هر كس عبادات و كارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و بركات خود را براى او تقدیر مى نماید.

چهلمین نشست هیات مدیره بنیاد حامیان علم و فناوری در سال ۱۳۹۵

چهلمین جلسه هیات مدیره بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان در تاریخ شنبه دوم بهمن ماه سال ۱۳۹۵ با شرکت تمامی اعضاء و با حضور خیر گرانقدر آقای مهندس سید ابراهیم جلالی مقدم در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در ابتدا ریاست محترم هیات مدیره بنیاد و دانشگاه جناب آقای دکتر بهشتی ومدیر عامل بنیاد آقای هادی زاده ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر از حمایت های مادی و معنوی جناب مهندس جلالی از مجموعه بنیاد; گزارشی از فعالیت های عمرانی از جمله احداث ساختمان آزمایشگاههای تخصصی و حمایت های دانشجویی ارائه نمودند.

آقای دکتر بهشتی تاکید کردند تسریع در روند توسعه عمرانی و تجهیزاتی دانشگاه تنها با بودجه های اندک دولتی امکان پذیر نمی باشد بلکه با استفاده از ظرفیت های بالقوه خیرین قوچانی مقیم داخل و خارج کشور امکان پذیر است. در طی سه سال فعالیت بنیاد با یاری خداوند توانسته ایم اقدامات چشمگیری انجام بدهیم از جمله احداث ساختمان آزمایشگاه های تخصصی با مشارکت ده میلیارد ریالی خیرین.

آقای مهندس رجائی نیا فرماندار محترم فاروج و عضو هیات مدیره بنیاد یکی از ظرفیت های بالقوه شهرستان را مراکز آموزش عالی شهرستان دانستند که با توسعه و پیشرفت این مراکز به ویژه دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین گام های موثری در پیشرفت شهرستان برداشته خواهد شد. بنیاد توانسته بسترسازی مناسبی در جهت همراهی و همدلی خیرین قوچانی انجام دهد و حلقه وصل این عزیزان با شهرستان باشد.

مهندس سید ابراهمیم جلالی با ابراز خرسندی از حضور خود در جمع اعضای بنیاد از علاقه مندی خود به زادگاهش شهرستان قوچان گفتند و اینکه هرگز قوچان و مردم باصفای آن را فراموش نکرده و نخواهند کرد. و قول مساعد دادند در شناسایی و معرفی خیرین توانمند قوچانی مقیم در داخل و خارج از کشور در جهت همیاری با بنیاد همکاری کنند. در پایان تندیس یادبودی به ایشان اهداء گردید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

bigtheme